Mikina Kalimo (180091)

Mikina Antao je vyrobena z příjemné bavlny obohacené elastanem, takže si udrží tvar i po vyprání. Rukávy byly ozdobeny jemnou krajkou, čímž bylo dosaženo nádechu elegance ve stylu boho. Blůzu... Více

L - + x
M - + x
S - + x
XL - + x
XXL - + x
Reset
  • Musím zaplatit daň DPH?
  • Mohu používat fotky?
Mikina
Mikina Antao je vyrobena z příjemné bavlny obohacené elastanem, takže si udrží tvar i po vyprání. Rukávy byly ozdobeny jemnou krajkou, čímž bylo dosaženo nádechu elegance ve stylu boho. Blůzu můžete sladit s některými z našich kalhot ze stejného materiálu, například s kalhotami Antao, které jsou rovněž zdobeny stejnou krajkou. Nezáleží na tom, jak trávíte volný čas, zahalte se do příjemné bavlny v pohodlí domova, vyrazte na procházku nebo si jděte zacvičit do pohodlných tepláků.
Tagy
Mikiny Homewear
Bavlna 95 %
Elastan 5 %
Velikost Obvod prsou
L95-99 cm
M90-94 cm
S84-89 cm
XL100-104 cm
XXL105-109 cm



Zvolte svůj stát



Název Cena Termín dodání
~Global Express < 1 kg CZK 330.00 10-12 dny
~Global Express < 2 kg CZK 520.00 10-12 dny
~Global Express < 5 kg CZK 1060.00 10-12 dny
~Fedex Priority < 1 kg CZK 810.00 2-4 dny
~Fedex Priority < 2 kg CZK 1120.00 2-4 dny
~Fedex Priority < 5 kg CZK 2000.00 2-4 dny
~Fedex Priority < 10 kg CZK 2500.00 2-4 dny
~Fedex Priority < 20 kg CZK 2750.00 2-4 dny
~Fedex Priority < 30 kg CZK 4870.00 2-4 dny
~Fedex Priority < 40 kg CZK 9060.00 2-4 dny
~Fedex Priority > 40 kg CZK 14370.00 2-4 dny
~Fedex Economy < 5 kg CZK 1620.00 4-7 dny
~Fedex Economy < 10 kg CZK 2190.00 4-7 dny
~Fedex Economy < 20 kg CZK 2440.00 4-7 dny
~Fedex Economy < 30 kg CZK 4620.00 4-7 dny
~Fedex Economy < 40 kg CZK 7810.00 4-7 dny
~Fedex Economy > 40 kg CZK 10620.00 4-7 dny
~Fedex Economy > 80 kg CZK 21870.00 4-7 dny

Velkoobchod s oblečením pro e-commerce, butiky a dropshipping

Jste majitelem e-shopu, butiku nebo se zabýváte dropshippingem? Hledáte spolehlivého dodavatele s vysokou kvalitou oblečení a prádla z Evropy? Pak jste na správném místě! Naše firma Matterhorn Moda se specializuje na velkoobchod s oblečením a prádlem pro ženy. Nabízíme širokou škálu produktů včetně dámských oděvů, bot, kabelek a doplňků. Všechny naše produkty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a splňují nejvyšší standardy.

Velkoobchod s dámským oblečením z Evropy

Snažíte se najít spolehlivého dodavatele dámského oblečení z Evropy? Pak by vás mohlo zajímat naše nabídka. Nabízíme nejen oblečení, ale také prádlo, boty, kabelky a doplňky. Všechny naše produkty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a splňují nejvyšší standardy. Navíc nabízíme velmi konkurenceschopné ceny, což je ideální pro ty, kteří se zabývají e-commerce, butiky nebo dropshippingem. Navštivte náš web a objevte naši širokou nabídku produktů.

Velkoobchod s kabelkami a doplňky

Jste majitelem butiku nebo e-shopu a hledáte spolehlivého dodavatele kabelek a doplňků? Pak by vás mohla zajímat naše nabídka. Nabízíme velký výběr kabelek a doplňků, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a splňují nejvyšší standardy. Navíc nabízíme velmi konkurenceschopné ceny, což je ideální pro ty, kteří se zabývají e-commerce, butiky nebo dropshippingem. Navštivte náš web a objevte naši širokou nabídku produktů.

Velkoobchod s italskou módou

Jste fanouškem italské módy a hledáte spolehlivého dodavatele? Pak by vás mohla zajímat naše nabídka. Nabízíme velký výběr dámského oblečení, bot, kabelek a doplňků od nejlepších italských výrobců. Všechny naše produkty splňují nejvyšší standardy a jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Navíc nabízíme velmi konkurenceschopné ceny, což je ideální pro ty, kteří se zabývají e-commerce, butiky nebo dropshippingem. Navštivte náš web a objevte naši širokou nabídku produktů.

Velkoobchod s dámskými oděvy z Evropy

Hledáte spolehlivého dodavatele dámských oděvů z Evropy? Pak by vás mohla zajímat naše nabídka. Nabízíme velký výběr dámských oděvů, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a splňují nejvyšší standardy. Navíc nabízíme velmi konkurenceschopné ceny, což je ideální pro ty, kteří se zabývají e-commerce, butiky nebo dropshippingem. Navštivte náš web a objevte naši širokou nabídku produktů.

Velkoobchod s oblečením v Praze

Hledáte spolehlivého dodavatele oblečení v Praze? Pak by vás mohla zajímat naše nabídka. Nabízíme velký výběr dámských oděvů, bot, kabelek a doplňků, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a splňují nejvyšší standardy. Navíc nabízíme velmi konkurenceschopné ceny, což je ideální pro ty, kteří se zabývají e-commerce, butiky nebo dropshippingem. Navštivte náš web a objevte naši širokou nabídku produktů.

Polský eshop s oblečením

Hledáte spolehlivého dodavatele oblečení z Polska? Pak by vás mohla zajímat naše nabídka. Nabízíme velký výběr dámských oděvů, bot, kabelek a doplňků, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a splňují nejvyšší standardy. Navíc nabízíme velmi konkurenceschopné ceny, což je ideální pro ty, kteří se zabývají e-commerce, butiky nebo dropshippingem. Navštivte náš web a objevte naši širokou nabídku produktů.

Velkoobchod boty

Hledáte spolehlivého dodavatele bot? Pak by vás mohla zajímat naše nabídka. Nabízíme velký výběr dámských bot, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a splňují nejvyšší standardy. Navíc nabízíme velmi konkurenceschopné ceny, což je ideální pro ty, kteří se zabývají e-commerce, butiky nebo dropshippingem. Navštivte náš web a objevte naši širokou nabídku produktů.